Przepis hamburgery tuńczyk może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 448 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, dip koperkowy, oryginalną mieszankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Z Tuńczykiem, Hamburgery z tuńczykiem BLT, oraz Burgery Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem masła, bułki i dip koperkowy. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 3 1/2 cala średnicy, za pomocą heaping 1/2 cupful dla każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Rolka
Koper
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać paszteciki; gotować 10 do 12 minut, obracając raz, aż zbrązowieje i dokładnie ugotowane.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.