Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i szwajcarskim

Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i szwajcarskim
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić w domu Burgery z polędwicy wołowej z balsamicznym majonezem, grzybami i Szwajcarią. Za 5,64 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 40g białka, 51g tłuszczu i w sumie 768 kalorii. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pomidorów winorośli, młodego szpinaku, mieszanki przypraw do steków lub i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Podobne przepisy to Gorące Hawajskie burgery (Spam, ananas, Szwajcarski i Sriracha Mayo), Cabernet-balsamiczne burgery ze smażonymi grzybami i cebulą, oraz Polędwiczki z polędwicy z chrupiącym boczkiem i kremowym majonezem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię nieprzywierającą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Smaż cebulę na małej patelni na umiarkowanym ogniu przez 3 do 5 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Połącz mięso z sosem Worcestershire,
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Smażona mieszanka przypraw do cebuli i steków lub sól i pieprz. Uformuj 4 duże placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
5
Skrop placki odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Szybko opiekaj podzielone bułki, a następnie dodaj hamburgery do patelni grillowej lub patelni. Grilluj lub smaż hamburgery przez 4 do 5 minut z każdej strony, aby uzyskać średnio dobre wysmażenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Podgrzej małą lub średnią patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj trochę oleju i grzybów. Dopraw grzyby odrobiną soli i pieprzu i smaż do miękkości, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
Zdjąć z ognia.
9
Ułóż grzyby na hamburgerach tuż przed wyjęciem ich z grilla lub z patelni. Złóż każdy plasterek sera szwajcarskiego na pół i odpocznij na grzybach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Umieść luźny namiot z folii aluminiowej na hamburgerach i wyłącz ogrzewanie pod patelnią lub grillem. Pozwól, aby ser zaczął się topić na grzybach i hamburgerach, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Połącz balsamiczny, majonez i gruboziarnisty czarny pieprz w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
12
Aby złożyć, umieść hamburgery z grzybami i szwajcarskim serem na dnie bułki. Slather szczyty bułeczek z balsamicznym majonezem z czarnego pieprzu i szpinakiem dla dzieci. Ustaw blaty burgerów na miejscu i podawaj z pokrojonymi w plasterki dojrzałymi pomidorami winorośli, skropionymi olejem, doprawionymi solą i pieprzem oraz przyozdobionymi szalotkami. Ułóż krążki cebuli i porcję sosu do maczania wzdłuż boku. Na napoje spróbuj czarno-białych mrożonych koktajli-mniam!
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami1 Funt Dużych Krewetek, Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Usuniętymi Ogonkami
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, które można spróbować, jest Cupcake Vineyards Merlot. Ma 4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Cupcake Vineyards Merlot
Cupcake Vineyards Merlot
Pozyskiwany z winnic na środkowym wybrzeżu Kalifornii, nasz Merlot jest eleganckim wyrazem winogron. Pełne, ale gładkie wino pokazuje aromaty dojrzałej śliwki, czerwonych porzeczek ze smakami jagód i czerwonych wiśni, które ewoluują w dekadencki poziom kakao, przypraw i espresso.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn