Burgery z indyka ze szpinakiem i fetą

Burgery z indyka ze szpinakiem i fetą
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Szpinak i Feta hamburgery z indyka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 189 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 744 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, szpinak, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest super. Spróbuj Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta, Burgery Ze Szpinakiem Feta, oraz Jagnięcina, Szpinak, Feta Burgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podczas gdy grill jest podgrzewanie, wymieszać jajka, czosnek, ser feta, szpinak, i indyk w dużej misce, aż dobrze połączone; forma do 8 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FetaSer Feta
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
Cała TurcjaCała Turcja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Gotować na rozgrzanym grillu, aż nie będzie już różowy w środku, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn