Burgery z indyka z wędzoną goudą
Przepis hamburgery z indyka z wędzoną goudą może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, olej roślinny, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Burgery z indyka z wędzoną goudą, Wędzone Hamburgery Z Piwa Gouda, oraz Hamburgery z wędzonym Goudanem i boczkiem z sosem Barbecue.
Instrukcje
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Cebulę posmarować olejem i grillować, aż zwęglone i zmiękną, o 5 protokół.
Posmaruj wycięte boki bułek olejem i grilluj do tostów, około 30 sekund.
Uformuj mielonego indyka na cztery paszteciki o grubości 1 cala i posmaruj olejem. Doprawić solą i pieprzem i grillować na dużym ogniu, obracając raz, aż prawie gotowane przez, o 10 protokół. Top z Gouda, Zamknij grill i gotować, aż ser topi się i hamburgery są gotowane przez, o 1 minutę dłużej.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć musztardy, chrzan i miód i rozprowadzić na dolnej połowie bułek. Top z hamburgerów i cebuli. Zamknij hamburgery i podawać od razu.