Burgery Z Indyka Z Pomarańczową Glazurą Musztardową

Burgery Z Indyka Z Pomarańczową Glazurą Musztardową
Burgery z indyka w glazurze z musztardy pomarańczowej mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 552 kalorie, 60 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 5,2 dolara za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup mieloną paprykę, papryczki jalapeno, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom to amerykańskie danie naprawdę smakowało. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżkami wynoszący 72%. Podobne przepisy to burgery z tuńczyka żółtopłetwego z glazurą imbirowo-musztardową, burgery z tuńczyka z glazurą ananasowo-musztardową i przyprawą z zielonym chili i marynatą oraz pieczony łosoś z glazurą pomarańczowo-musztardową.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj sól, paprykę, pieprz i granulowany czosnek. Uformuj 6 kotletów z indyka i posyp z obu stron mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
6 Bułek Do Hamburgerów Lub Bułek Kaiser6 Bułek Do Hamburgerów Lub Bułek Kaiser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bułki Hamburgerowe Lub Bułki KaiserBułki Hamburgerowe Lub Bułki Kaiser
1
Rozgrzej olej roślinny na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, czosnek i papryczki jalapeno i smaż, aż cebula stanie się przezroczysta, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj marmoladę, musztardę, czarny pieprz i chili w proszku i gotuj około 2 minut, aż do całkowitego połączenia. Zarezerwuj do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
Rozgrzej grill do wysokiego poziomu. Grilluj paszteciki, aż pojawią się ładne oznaczenia, około 5 minut z każdej strony, następnie zmniejsz ogień do średniego i smaż, aż będą dobrze wypieczone, jeszcze 12 minut, przewracając po 5 minutach. W tym samym czasie podsmaż bułki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawaj burgery w bułkach; posyp polewą, sałatą, pomidorem i czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Podawać z piklami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
7
Zdjęcie: Jennifer Causey

Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel

Merlot, Malbec i Zinfandel to świetny wybór na burgery z indyka. Merlot będzie w zupełności odpowiedni do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Możesz spróbować Weinerta Cavas de Weinert. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Głęboki rubinowy odcień z fioletowymi iskierkami podkreśla jego stabilną i energiczną strukturę. Bogactwo garbników gwarantuje trwałość, ale dominują dyskretne, dojrzałe owoce. Zbalansowane, pełne wino, które na długim finiszu przypomina aromat dębu. Mieszanka Cabernet Sauvignon, Malbec i Merlot.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn