Burgery z indyka z chutneyem żurawinowo-brzoskwiniowym
Need a dairy free main course? Burgery z indyka z chutneyem żurawinowo-brzoskwiniowym mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Jeśli masz bułki hamburgerowe, białko jaja, mieloną pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Brzoskwiniowe burgery chutney z boczkiem i kozim serem, Chutney Hamburgery Z Indyka, oraz Hamburgery z indyka z Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć indyka i kolejne 3 składniki. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki; gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż termometr zarejestruje 16
Ułożyć 1 liść sałaty na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu po 1 burgerze.
Rozłóż 2 łyżki Chutney żurawinowo-brzoskwiniowy na wewnętrznej stronie każdej wierzch bułki; umieść każdą na wierzchu 1 burgera.