Burgery Nadziewane Ananasem
Przepis na hamburgery Nadziewane ananasem może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, musztardy, liści sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers), Dobry kucharz Nadziewane Burger wyzwanie: kukurydza i Monterey Jack Nadziewane hamburgery krewetki, oraz Bbq Ananas Burgers podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połączyć brązowy cukier, ketchup i musztardę. Gotować na średnim ogniu przez 2-3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
W międzyczasie uformuj wołowinę na cztery paszteciki.
Umieść plasterki ananasa na dwóch pasztetach; wierzch z pozostałymi pasztetami. Uszczelnić krawędzie; posypać solą i pieprzem.
Używając długo trzymanych szczypiec, zwilż papierowy ręcznik olejem kuchennym i lekko pokryj stojak na grill. Burgery z grilla, przykryte, na średnim ogniu lub smażone 4 W. od ognia przez 7-9 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa odczyta 160° i soki będą czyste.
Podawać na bułeczkach z sosem i sałatą.