Burgery Czosnkowo-Bazyliowe
Burgery czosnkowo-bazyliowe to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonej wołowiny, sok z cytryny, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Hamburgery z łososia z majonezem Bazyliowo-czosnkowym, Czosnek + bazylia ciecierzyca burgery Wegetariańskie z kremowym pesto z awokado, oraz Czosnek bazylia krewetki z Penne w pikantnej bazylii Marinara.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem boczku. Kształt mieszaniny na 2 paszteciki, około 3/4 cala grubości.
Miejsce na stojaku do mikrofali w prostokątnym naczyniu do mikrofali, 11x7x1 1/2 cala. Przykryj woskowanym papierem i mikrofalówką na wysokości 2 minut 45 sekund do 4 minut lub aż po prostu lekko różowy w środku.
Wyjmij z stojaka; odstawić około 3 minut lub do momentu, gdy hamburgery nie będą już różowe w środku, a sok będzie czysty.
Podczas gdy hamburgery stoją, umieścić boczek na stojaku w tym samym naczyniu. Przykryć woskowanym papierem i kuchenką mikrofalową Na Wysokiej 1 minutę 30 sekund do 2 minut 30 sekund lub aż prawie ostry; spuścić na ręczniku papierowym.
Pokroić plastry boczku na pół; umieścić na pasztecikach.