Burgery chrzanowe z Havarti mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 831 kalorii, 40g białka, oraz 62 g tłuszczu. Mieszanka mielonego chuck, ketchup, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane hamburgery Havarti w Pitas, Hamburgery z indyka Havarti i migdałów, oraz Burgery Z Indyka Dill Havarti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć wołowinę do dużej miski. Użyj gumowej szpatułki, aby złożyć chrzan i szczypiorek; doprawić solą i pieprzem. Ręcznie formować mięso na 8 hamburgerów, przykryć je i schłodzić w lodówce podczas przygotowywania grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki Warzywne
3
Umieść dużą patelnię grillową na 2 palnikach na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy i rozpal go bardzo gorąco. Hamburgery przyklejają się do zimnego grilla, więc ważne jest, aby dać mu dużo czasu na ciepło. Weź kilka ręczników papierowych i złóż je kilka razy, aby uzyskać gruby kwadrat. Wytrzyj niewielką ilość oleju na ręczniku papierowym, a następnie ostrożnie i szybko wytrzyj gorące ruszty grilla; stworzy to nieprzywierającą powierzchnię do grillowania. Grill hamburgery przez 8 minut na stronie dla średnich; 7 minut, jeśli lubisz rzadkie mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
4
Gdy hamburgery są tylko o gotowane, umieścić kilka plastrów sera na górze każdego i przykryć grill na 1 minutę do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Usuń hamburgery do czystej płyty bocznej, więc masz wystarczająco dużo miejsca do tosty bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Przetrzyj stojak do grilla tym samym ręcznikiem papierowym, co wcześniej, aby oczyścić małe zwęglone kawałki, a następnie tostuj bułki hamburgerowe pocięte bokiem przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki Warzywne
7
Służyć hamburgery z ulubioną przyprawą i wszelkie dekoracji chcesz, takich jak boczek, sałata, plastry pomidora, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki (6 Uncji) Jogurtu Wiśniowego
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego