Burger Z Łososia Z Kaparami I Smażonymi Plastrami Cytryny

Burger Z Łososia Z Kaparami I Smażonymi Plastrami Cytryny
Need a pescatariańskie danie główne? Burger z łososiem z kaparami i smażonymi plasterkami cytryny może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $19.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 165g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 2014 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli i pieprzu, kapary, bułki hamburgerowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest dobre. Spróbuj Łosoś smażony na patelni z rukolą, grzankami polenta i kaparami, Łosoś Z Cytryną I Kaparami, oraz Łosoś z cytryną, kaparami i rozmarynem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 7 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia95
Magazyn