Burger z grilla z wołowiną i pieczarkami

Burger z grilla z wołowiną i pieczarkami
Grillowana wołowina i Burger z grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 723 kalorie, 41g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z prostych przepisów wymaga mielonej wołowiny, ser szwajcarski, sos worcestershire i cebula. 542 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Grillowany Burger z pieczarkami śródziemnomorskimi, wołowiną i serem Feta, Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy, oraz Burger Z Pieczarkami Portobello Z Grilla.

Instrukcje

1
Suszone grzyby przetworzyć w maszynce lub czystym młynku do kawy (zmiel surowy ryż, aby oczyścić zmielone ziarna kawy), aż do zmielenia na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Usuń duże kawałki grzybów, które nie zmieliły się, kilka małych kawałków będzie w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodać mieszaninę burger: w dużej misce, użyj czystych rąk, aby delikatnie wymieszać mięso, sól, proszek grzybowy, czarny pieprz i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Proszek GrzybowyProszek Grzybowy
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mieszać tylko do momentu, gdy wszystko jest w większości połączone, minutę lub dwie. Nie przepracuj mieszanki mięsa, bo stanie się twarda i podobna do klopsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Uformuj paszteciki: uformuj mięso w paszteciki 3-4, używając około jednej czwartej do jednej trzeciej funta na patty, tworząc niewielkie wcięcie na środku pasztecików(pomoże to utrzymać paszteciki dość płaskie, gdy gotują, ponieważ boki mają tendencję do kurczenia się więcej niż środek).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podsmaż grzyby, następnie cebulę: przygotuj grill na wysokie, bezpośrednie ciepło. Podczas gdy grill się nagrzewa, podgrzać dużą patelnię na dużym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać grzyby i suszyć-podsmażyć je, aż uwolnią wodę, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Dodać cebulę i oliwę z oliwek, wrzucić do połączenia i nadal smażyć na dużym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodaj sól do smaku i gotuj, aż cebula zmięknie i zacznie brązowieć. Wyłączyć ogień i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Grilluj hamburgery na wysokim, bezpośrednim ogniu do pożądanej doneness, między 5-8 minut na stronę, w zależności od grubości hamburgerów i jak gorący jest grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Dodać ser: gdy hamburgery są prawie gotowe, położyć ser szwajcarski na nich i pozostawić ser do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
12
Grill bułki: malować bułki burger z odrobiną oliwy z oliwek i smażyć je na patelni lub ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
13
Montaż hamburgery: do montażu, umieścić hamburgera na bułce i top z podsmażoną cebulą i mieszaniną grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Hamburger działa bardzo dobrze z Malbec, Merlot i Zinfandel. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Alma de Los Andes Reserva Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia23
Magazyn