Burger
Przepis Burger może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis służy 6. To danie główne ma 895 kalorii, 44g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną wołowinę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Club: Wielokrotnie Nagradzany Logan County Burger Patty Melt, Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), oraz New York Burger Week: Precel Burger z piwnym serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill węglowy i umieść stojak 4 cale powyżej średniego ciepła lub podgrzej grill gazowy do średniego ciepła. Lekko naoliwić grill.
Formować wołowinę na 6 pasztecików, o 3 1/2 cala średnicy, i posypać z obu stron solą i pieprzem. Grill hamburgery, zwęglenie dobrze po obu stronach, aż prawie, ale nie tak zrobione, jak pożądane, 3 do 4 minut na stronie średnio rzadkie. (Grille gazowe mogą wymagać od 1 do 2 minut więcej całkowitego gotowania.)
Przenieś hamburgery do stojaka, aby odpocząć przez 5 minut. Top każdy burger z około 1/2 łyżki masła i posypać posiekaną natką pietruszki. W międzyczasie upiecz babeczki angielskie na grillu przez 2 do 3 minut.
Podgrzej hamburgery na grillu przez około 1 minutę.
Podawać na opiekanych babeczkach angielskich, posypanych plasterkami pomidora.