Buraki Niemieckie
Niemieckie buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka buraków, skrobi kukurydzianej, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraki Harvard (Buraki Czerwone Słodko-Kwaśne), Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Proszę Spróbować Tych Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć wszystkie oprócz 1 cala buraków. Buraki umyć; pozostawić w całości z przyczepionymi końcami korzeni.
Podgrzać 8 do 9 szklanek wody, 1 łyżka białego octu (w celu zachowania koloru) i sól (w razie potrzeby) do gotowania w 4-quart holenderski piekarnik.
Dodać buraki. Przykryć i gotować 40 do 50 minut lub do miękkości; odcedzić. Buraki ostudzić, obrać i pokroić w plasterki.
Wymieszaj skrobię kukurydzianą, cukier, sól i pieprz w 3-ćwiartkowym rondlu. Stopniowo mieszać w wodzie i occie. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Buraki wymieszać, gotować do nagrzania.