Buraki marynowane różowe i malinowe

Buraki marynowane różowe i malinowe
Rosé i maliny marynowane buraki może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 153 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, maliny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybkie marynowane buraki Rose Murray, Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Ciasta czekoladowo-buraczane z kandyzowanymi burakami i płatkami róży.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Umieścić buraki w 8-calowym szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia; dodać wodę do głębokości 2 cali. Przykryć folią; piec w 425 przez 50 minut lub do momentu, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Odcedzić i schłodzić. Buraki obrać; pokroić w 1-calowe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Buraki umieścić w dużym żaroodpornym szklanym słoiku lub misce z pieprzem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Połącz maliny i pozostałe składniki w średnim rondlu. Gotować 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści i maliny zaczną się rozkładać. Mieszankę malin przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Na mieszaninę buraków wlać gorący płyn malinowy; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn