Buraki marynowane różowe i malinowe

Buraki marynowane różowe i malinowe
Rosé i maliny marynowane buraki może być tylko dodatek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 153 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, maliny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybkie marynowane buraki Rose Murray, Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Ciasta czekoladowo-buraczane z kandyzowanymi burakami i płatkami róży.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Umieścić buraki w 8-calowym szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia; dodać wodę do głębokości 2 cali. Przykryć folią; piec w 425 przez 50 minut lub do momentu, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Odcedzić i schłodzić. Buraki obrać; pokroić w 1-calowe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
5
Buraki umieścić w dużym żaroodpornym szklanym słoiku lub misce z pieprzem i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połącz maliny i pozostałe składniki w średnim rondlu. Gotować 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści i maliny zaczną się rozkładać. Mieszankę malin przecedzić przez cienkie sito nad miską; wyrzucić cząstki stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Na mieszaninę buraków wlać gorący płyn malinowy; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn