Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi

Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi
Przepis buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 383 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, bulion warzywny, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Buraczane Risotto z kozim serem i orzechami włoskimi, Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem, oraz Pieczona dynia maślana z burakami, kozim serem, prażonymi orzechami włoskimi i miętą.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę; saute 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj ryż, imbir, i rozmaryn; saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Dodaj wino; gotuj 3 minuty lub do prawie wchłonięcia płynu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać buraki, wodę, sól i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż buraki są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Wymieszać z chard; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Dodać ser, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Każdą porcję posypać 1 łyżką orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn