Bulion Wołowy

Bulion Wołowy
Wołowina może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 11 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje 20 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, kości wołowe i ozdoby, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Bulion Wołowy, Bulion Wołowy, oraz Pieczony Bulion Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 8 szklanek wody, soli i pozostałych składników w holenderskim piekarniku lub garnku; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę. Odcedzić bulion przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Chłodny zapas do temperatury pokojowej. Pokrycie i schłodzenie zapasów 8 do 24 godzin. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni bulionu; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
SitoSito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Uwaga: bulion Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do jednego tygodnia lub zamrażać przez okres do trzech miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia29
Magazyn