Bulion Cielęcy

Bulion Cielęcy
Cielęcina bulion może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 42 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś kości golonki cielęcej, qt plus 1 szklanka wody, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bulion cielęcy, Bulion Cielęcy Brązowy, oraz Cielęcina Biała (Fond Blanc De Veau) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Ułóż kości cielęce w 1 warstwie w naoliwionej dużej patelni i piecz w środku piekarnika, obracając raz lub dwa razy, aż zbrązowieje, 30 do 45 minut. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość CielęcaKość Cielęca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Na ImprezyNa Imprezy
3
Przenieś kości szczypcami do wysokiego, wąskiego pojemnika o pojemności od 7 do 8 litrów i dodaj 4 litry wody. Odrzuć tłuszcz z patelni do pieczenia, a następnie natychmiast dodaj 1/2 szklanki wody do gorącej patelni, mieszając i skrobając brązowe kawałki i dodaj do garnka. Doprowadzić ciecz do drżenia (nagie gotować; około 88°) i gotować, często piany skimming w ciągu pierwszej godziny, około 10 godzin (użyj tamer płomień dla najniższego ciepła, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Podczas gotowania, pory umyć w misce z zimną wodą, a następnie wyjąć i dobrze osuszyć. Ponownie smażyć olej i rozłożyć pory, marchew, cebulę i seler w 1 warstwie. Piec w środku piekarnika, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty kolor, 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Na ImprezyNa Imprezy
5
Przenieść warzywa do miski i natychmiast dodać pozostałe 1/2 szklanki wody do gorącej patelni, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, a następnie dodać do stockpot. Schłodzić warzywa i schłodzić, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
6
Dodaj pieczone warzywa i pozostałe składniki do stockpot na ostatnie 2 godziny gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Usuń kości szczypcami i odrzuć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Wlać bulion partiami przez duże drobne sito do garnka 4-ćwiartkowego, odrzucając ciała stałe. Chłodny bulion, odsłonięty i schłodzić, przykryć, a następnie zeskrobać zatkany tłuszcz z schłodzonego bulionu. Jeśli skończysz z więcej niż 8 filiżanek zapasów, gotować na wolnym ogniu, odtłuszczanie piany, aby zmniejszyć. Jeśli masz mniej, dodaj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn