Bulion brokułowy z pancettą, Prosciutto i makaronem: Minestra di Broccoli alla Romana

Bulion z brokułów z pancettą, Prosciutto i makaronem: Minestra di Broccoli alla Romana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 580 kalorii, 21g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły, chile pieprz, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, Zapiekany makaron z cukinią z pancettą, oliwkami i brokułami, oraz Makaron Orecchiette z pancettą, dyni i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 1 litr wody i dodać 1 łyżkę soli. Brokuły gotować we wrzącej wodzie, aż tylko miękkie i jeszcze jasnozielone.
Odcedzić brokuły i nie wyrzucać płynu do gotowania.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę na dużym ogniu.
Dodaj pancetta, cebula, chile i czosnek i gotować, aż cebula i czosnek zaczynają brązowieć.
Dodać prosciutto i zastrzeżone brokuły wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż al dente. Na patelnię wrzucić blanszowane brokuły, doprawić solą i pieprzem i podawać podzielić równo pomiędzy cztery rozgrzane miseczki makaronu, posypane świeżo startym pecorino.