Bulgur Pilaf

Bulgur Pilaf
Bulgur Pilaf jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Ta przystawka ma 153 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, rodzynki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pilaw Bulgur Z Zieloną Soczewicą, Podany Z Karmelizowaną Cebulą-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, oraz Bulgur Pilaf.

Instrukcje

1
Bulion umieścić w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj bulgur. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Wymieszać w zielonej cebuli, rodzynki, i sól; przykryć i gotować 5 dodatkowych minut lub aż bulgur jest miękki i ciecz jest wchłaniany. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MigdałyMigdały
RodzynkiRodzynki
BulgurBulgur
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia18
Magazyn