Build Me Up, Peanut Butter Cup

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc daj mi budować, masło orzechowe Cup spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Jeśli masz chipsy bananowe, cukier puder, papierowe kubki na muffinki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij górną połowę kubków muffinek, aby były płytsze.
Rezerwa 1/4 szklanki posiekanej czekolady.
Resztę wlać do szklanej miski i roztopić w kuchence mikrofalowej przy 50 procentach mocy przez 1 minutę. Delikatnie wymieszać i odstawić na około minutę. Jeśli czekolada potrzebuje więcej topnienia, kuchenka mikrofalowa ponownie o połowę mocy przez 30 sekund. Delikatnie wymieszać. Kontynuuj proces, delikatnie mieszając. Ale należy bardzo uważać, aby nie rozgotować czekolady.
Rozpuścić roztopioną czekoladę, mieszając w zarezerwowanej 1/4 szklanki posiekanej czekolady, gdy stygnie. Spowoduje to "ponowne emulgowanie" czekolady i umożliwi jej stwardnienie w temperaturze pokojowej.
Za pomocą łyżeczki, łyżką porcję czekolady do środka kubka muffin. Narysuj czekoladę na krawędziach kubka z tyłu łyżki (lub możesz pomalować czekoladę małym pędzlem). Całe wnętrze kubka na muffinki zalać czekoladą i umieścić w puszce na muffinki. Powtórz z pozostałymi miseczkami na muffinki, a następnie włóż całą puszkę na muffinki do lodówki, aby czekolada utwardziła się.
Masło orzechowe połączyć, cukier puder i sól w mikserze.
Wlać mieszaninę do zamykanej plastikowej torby i zamknąć.
Gdy czekolada w kubkach muffin stwardnieje, pop słodzone masło orzechowe do mikrofalówki na pełnej mocy na 1 minutę. To zmiękczy masło orzechowe tak, że łatwo płynie do filiżanek.
Wytnij róg krawędzi plastikowej torby. Możesz użyć tego do rur masło orzechowe do każdego z kubków czekolady powlekane. Umieść chipsy bananowe na górze każdej filiżanki.
Włóż cukierki do lodówki, aby utwardzić masło orzechowe. Powinno to zająć od 15 do 20 minut.