Build Me Up, Peanut Butter Cup

Build Me Up, Peanut Butter Cup
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc daj mi budować, masło orzechowe Cup spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Jeśli masz chipsy bananowe, cukier puder, papierowe kubki na muffinki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij górną połowę kubków muffinek, aby były płytsze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
2
Rezerwa 1/4 szklanki posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3
Resztę wlać do szklanej miski i roztopić w kuchence mikrofalowej przy 50 procentach mocy przez 1 minutę. Delikatnie wymieszać i odstawić na około minutę. Jeśli czekolada potrzebuje więcej topnienia, kuchenka mikrofalowa ponownie o połowę mocy przez 30 sekund. Delikatnie wymieszać. Kontynuuj proces, delikatnie mieszając. Ale należy bardzo uważać, aby nie rozgotować czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozpuścić roztopioną czekoladę, mieszając w zarezerwowanej 1/4 szklanki posiekanej czekolady, gdy stygnie. Spowoduje to "ponowne emulgowanie" czekolady i umożliwi jej stwardnienie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
5
Za pomocą łyżeczki, łyżką porcję czekolady do środka kubka muffin. Narysuj czekoladę na krawędziach kubka z tyłu łyżki (lub możesz pomalować czekoladę małym pędzlem). Całe wnętrze kubka na muffinki zalać czekoladą i umieścić w puszce na muffinki. Powtórz z pozostałymi miseczkami na muffinki, a następnie włóż całą puszkę na muffinki do lodówki, aby czekolada utwardziła się.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Masło orzechowe połączyć, cukier puder i sól w mikserze.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać mieszaninę do zamykanej plastikowej torby i zamknąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
8
Gdy czekolada w kubkach muffin stwardnieje, pop słodzone masło orzechowe do mikrofalówki na pełnej mocy na 1 minutę. To zmiękczy masło orzechowe tak, że łatwo płynie do filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
9
Wytnij róg krawędzi plastikowej torby. Możesz użyć tego do rur masło orzechowe do każdego z kubków czekolady powlekane. Umieść chipsy bananowe na górze każdej filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
10
Włóż cukierki do lodówki, aby utwardzić masło orzechowe. Powinno to zająć od 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
11
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn