Budyń z rabarbarem na parze

Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do pudełka przepis, rabarbar na parze budyń może być przepis należy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rabarbaru, jajka, mąka samowyzwalająca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Budyń z rabarbarem na parze, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Jak-lubisz-to parowany budyń są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gotować rabarbar z 75g / 2oz cukru i imbiru na łagodnym ogniu przez 2-3 min, aż zacznie mięknąć.
Nasmaruj miskę budyniową 900ml. Masło i pozostały cukier przekładamy do miski i śmietany. Wymieszaj ekstrakt z wanilii, a następnie ubijaj jajka, po trochu. Przesiać mąkę i ostrożnie złożyć do mieszaniny.
Łyżka rabarbaru na dnie miski, następnie łyżka mieszaniny gąbki na górze i wyrównać powierzchnię.
Posmarować kawałek papieru smażonego nieco większy od górnej części miseczki budyniowej. Zrób plisę w środku i zabezpiecz nad górną częścią basenu. Powtórz z kawałkiem folii, a następnie zabezpiecz całość sznurkiem.
Umieścić na patelni do połowy wypełnionej gotującą się wodą. Przykryć i gotować przez 1 godzinę, regularnie sprawdzając, czy patelnia nie gotuje się na sucho.
Zdejmij pokrywę, Odwróć budyń na talerz, a następnie ostrożnie zdejmij miskę budyniową.
Podawać z crme frache lub pojedynczym kremem.