Budyń Z Maślanki Czekoladowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu z maślanki czekoladowej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. 171 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek kakaowy, czekoladę kakaową, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń Maślany, Budyń Maślany, oraz Ciasta Budyniowe Maślane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu ubij razem skrobię kukurydzianą, cukry, kakao w proszku i sól do połączenia.
Ubij w mleku, aż do całkowitego połączenia.
Doprowadzić mieszaninę do lekkiego wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gdy budyń zgęstnieje do pożądanej konsystencji (zwykle kilka minut) wyjąć z ognia i natychmiast wlać do średniej miski. Szybko ubić w czekoladzie i wanilii.
Podawać na ciepło, w razie potrzeby, lub umieścić kawałek woskowanego papieru lub folii na wierzchu budyniu, aby zapobiec budyniu skóry z tworzenia i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do podania. Budyń będzie gęstnieć po schłodzeniu.