Budyń Z Makaronem Z Białej Czekolady
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 46 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z białej czekolady, Red, White, and Blue White Chocolate Pudding Pops, oraz Budyń Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji górnej i Środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. masło 9-przez 13-calowe naczynie do pieczenia. Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będzie lekko jędrny (al dente).
Odcedzić i rozprowadzić w przygotowanym naczyniu do ostygnięcia.
Podgrzać mleko w małym rondlu na średnim ogniu, aby gotować na wolnym ogniu.
Ubić w czekoladzie, aż się rozpuści i będzie gładka.
W dużej misce ubijamy jajka, cukier, śmietanę, twarożek, wanilię i sól.
Ubić w roztopionej czekoladzie do połączenia.
Wlać mieszaninę do patelni na makaron.
Makaron rozprowadzić równomiernie na patelni i nacisnąć, aby dokładnie pokryć.
Piec na złoty kolor i po prostu ustawić, o 40 protokół. Ostudzić 30 minut i podawać.