Izraelska Sałatka z kuskusem i kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki z limonki, kminku, ziaren kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryba Pieczona Z Izraelskim Kuskusem Pilaf & Corn, Izraelska Sałatka Z Kuskusem, oraz Śródziemnomorska Izraelska Sałatka Z Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kuskus włóż do miski i dodaj wrzącą wodę. Wymieszać 2 łyżeczki soli, przykryć szczelnie folią i odstawić, mieszając raz, aż ziarna będą pulchne i miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Gruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos