Budyń Z Biszkoptu Rabarbarowego
Need a deser wegetariański? Rabarbar biszkopt Pudding może być świetny przepis, aby spróbować. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mąkę uniwersalną, jajka, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sticky rabarbar & truskawkowy pudding biszkoptowy, Biszkopt Cytrynowy, oraz Biszkopt Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. masło 11x7x2-calowe naczynie do pieczenia.
Ułóż kawałki rabarbaru w naczyniu do pieczenia w równej warstwie. Roztrzepać brązowy cukier i posypać 2 łyżkami wody.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w małej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i masło w dużej misce, aż blady i puszysty, o 3 protokół.
Dodaj jajka po kolei, dobrze pokonując między dodatkami. Składamy mieszankę mąki w 3 dodatkach na przemian z mlekiem w 2 dodatkach, mieszając tak, aby po każdym dodaniu wymieszać. Łyżka ciasto na rabarbar, wygładzając górę do pokrycia.
Piec deser, aż top jest złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 40 protokół. Schłodzić co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Podawać na ciepło z delikatnie bitą śmietaną.