Budyń tapioka z owocami na dnie
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz perły z tapioki, śmietanę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Owoce na dnie tapioka, Tapiokan i budyń owocowy, oraz Pudding Z Tapioki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w 1-kwartowym ciężkim rondlu.
Trzepaczka w tapioca i dusić, odkryte, ubijanie od czasu do czasu, aż tapioca jest głównie nieprzezroczyste, o 15 minut.
Ubij śmietanę, 1/4 szklanki cukru i 1/8 łyżeczki soli i gotuj na wolnym ogniu, odsłonięte, ubijając od czasu do czasu, aż tapioka zostanie ugotowana przez, o 3 protokół.
Przełożyć do metalowej miski i całkowicie schłodzić w łaźni lodowej, często mieszając, 5 do 10 minut.
W międzyczasie zmiel nasiona kopru włoskiego w młynku. Truskawki wrzucić do robota kuchennego z koprem włoskim i pozostałymi 2 łyżkami cukru, aż będą grubo przecierane. Podziel na (6-uncja) okulary.
Łyżka tapioki do truskawek. Chill until cold, about 15 minutes.