Budyń Letni Z Miętą Wiśniową

Budyń Letni Z Miętą Wiśniową
Letni budyń z miętowej wiśni to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brioche chleb, sól, bitej śmietany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Budyń Letni Z Miętą Wiśniową, Daikon-Papaya Summer Rolls z miętowym sosem jogurtowym, oraz Pudding Ryżowy Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Żurawinową.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Linia 6-cup szklanej miski lub głębokie danie z dużym kawałkiem folii na pokrycie dna i boków miski. Ułatwi to rozpakowanie puddingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Usuń skorupy z brioche i pokroić go w około 1-calowe grube plastry. Ułóż kromki chleba w przygotowanej misce, krojąc w razie potrzeby, aby przykryć dno i boki. Powinieneś mieć jakieś resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W ciężkim rondlu z dnem, na średnim ogniu, połączyć wiśnie, cukier, 1 3/4 pęczków świeżej gałązki mięty, wodę i szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż jagody zaczną mięknąć i uwalniać soki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
5
Łyżka około połowy mieszanki wiśniowej do przygotowanej miski. Połóż warstwę brioche plastry na wierzchu wiśni i naciśnij delikatnie. Łyżka więcej mieszanki wiśni nad warstwą brioche. Dodaj trochę wiśniowego płynu do sosu. Spójrz na Brioche plastry na dnie miski powinny być ładnie zabarwione płynem, ale nie zbyt nasycone lub zbyt mokre. Następnie przykryj ostatnią warstwą plasterków brioche i dodaj więcej mieszanki wiśni. Jeśli zabraknie Brioche plastry, zawsze można użyć wykończenia crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
BriocheBrioche
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Szczelnie owinąć cały budyń i miskę folią i umieścić talerz, mniejszy niż górna część miski, na wierzchu budyniu, aby go zważyć. Umieść duży ciężar na górze płyty, aby dalej kompresować, takie jak ciężkie konserwy lub nawet żelazna patelnia. Przechowywać w lodówce przez 8 do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Reserved cherry liquid dusić w małym rondlu na małym ogniu. Zmniejszyć płyn o połowę, a następnie wyrzucić gałązki mięty, schłodzić i przechowywać w lodówce, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
8
Gotową do podania śmietanę ubijamy w dużej misce do uzyskania miękkich szczytów, następnie dodajemy łyżeczkę zredukowanego syropu wiśniowego. Bicz do włączenia. Rozprowadź budyń na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Posmaruj trochę syropu na budyniu, aby dodać ładnego połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
10
Pokroić w kliny i podawać z dollops o Smaku bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
11
Skropić część syropu na każdej porcji i udekorować świeżej gałązki mięty. Możesz nawet umieścić świeżą wiśnię na wierzchu, jeśli masz ochotę!
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn