Budyń karmelowo-ryżowy z polewą Marshmallow
Budyń karmelowo-ryżowy z polewą Marshmallow jest bezglutenowe deser. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dodatkowego ryżu, pianki, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń ze słodkich ziemniaków z polewą Marshmallow, Budyń chlebowy Mocha z polewą karmelową, oraz Karmelowe marshmallow Rice Krispie treats dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować wodę i ryż; przykryć. Dusić na małym ogniu 15 min.
Wymieszać z mlekiem; gotować; uncovered, 25 min. lub aż ryż będzie miękki, często mieszając. (Nie przegotować.
Mieszanina powinna przypominać grubą gotowaną płatki owsiane.)
Dodać karmelki; gotować 5 min. lub do stopienia, często mieszając. Wymieszać wanilią.
Wlać do 2-qt. zapiekanka; wierzch z pianek.
Brojler na ciepło. Budyń Broil, 6 cali od ciepła, 3 do 5 min. albo aż pianki lekko zbrązowieją.