Budyń Domowy
Domowy Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Domowe Ciasto Z Budyniem Bananowym, Domowy Budyń Bananowy, oraz Domowy budyń w chmurze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki budyniu mix; przechowywać w szczelnym pojemniku. Na budyń, połączyć 1-1 / 4 szklanki mieszanki i mleka w 2-qt. rondel. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; gotować przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia. Niewielką ilość wymieszać z jajkiem; powrócić do patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać masło i wanilię.
Wlać do naczyń; przykryć i schłodzić 2-3 godziny.