Budyń Chlebowy Kokosowo-Pomarańczowy
Kokosowo-pomarańczowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz prażoną, mieloną gałkę muszkatołową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomarańczowy Kokosowy Budyń Chia, Kokosowy Pudding z tapioki z krwawą pomarańczą, oraz Kokosowy budyń chia z krwawym pomarańczowym żelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podrzeć chleb na 1/2 cala kawałki. W robocie kuchennym wir kawałki na grube okruchy (lub drobno posiekać nożem); powinieneś mieć około 1 ćwiartki.
Wlać do maślanej 3-ćwiartkowej płytkiej zapiekanki; rozprowadzić na poziomie.
W robocie kuchennym wirować ser i 1/4 szklanki syropu do wymieszania; lub w misce, z mikserem na średniej prędkości, ubijać do wymieszania. Łyżka równomiernie na chleb (nie musi całkowicie pokrywać chleba).
W misce ubij jajka, aby wymieszać z 1/2 szklanki syropu, mlekiem kokosowym, skórką pomarańczową, sokiem pomarańczowym i gałką muszkatołową.
Wlać równomiernie na mieszaninę serową i chleb. Przykryć zapiekankę; schłodzić co najmniej 2 godziny.
Piec, Odkryte, w 350 regularne lub 325 Piec konwekcyjny, aż centrum ledwo jiggles, gdy zapiekanka jest delikatnie wstrząśnięty, 40 do 50 minut.
Posypać top równomiernie kokosem i orzechami; kontynuować pieczenie, aż kokosowe jest lekko rumiane, 7 do 9 protokół.
Podgrzać pozostałą 1 szklankę syropu w dzbanku bezpiecznym dla mikrofal w kuchence mikrofalowej przy pełnej mocy (100%), aż do ogrzania, około 40 sekund.