Sezonowane Kury Kornwalijskie
Przyprawione kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 42g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.89 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz masło, kury z dziczyzny, sos ostrygowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Golden Cornish Hens.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej misce wymieszaj sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek i pieprz.
Umieść kury z dziczyzny w mieszaninie i marynuj 10 minut.
Kury przenieść do średniego naczynia do pieczenia i przykryć mieszaniną marynaty. Przykryć naczynie i piec 30 minut w nagrzanym piekarniku.
Zdjąć przykrycie z naczynia i ułożyć 1/2 masła na każdej kurze. Zwiększyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C). Fastrygowanie często z mieszaniną marynaty, kontynuować pieczenie 30 minut, lub aż Na Zewnątrz kur jest lekko rumiane i chrupiące, wnętrze nie jest już różowy, i soki uruchomić jasne.