Jabłkowo-karmelowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 162 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz migdały, mus jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, oraz Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9-calowy quiche dish lub pie płyta z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba, migdały i karmel polewa z trzepaczką do gładkiej. Złożyć w chleb.