Budyń chlebowy jabłkowo-karmelowy

Budyń chlebowy jabłkowo-karmelowy
Jabłkowo-karmelowy budyń chlebowy jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 162 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz migdały, mus jabłkowy, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy, oraz Budyń Chlebowy Karmelowo-Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9-calowy quiche dish lub pie płyta z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chleba, migdały i karmel polewa z trzepaczką do gładkiej. Złożyć w chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
MigdałyMigdały
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać do naczynia quiche; posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
4
Piec 30 do 35 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić w kliny.
6
Na każdą porcję polewamy karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn