Budyń Chlebowy Dyniowo-Klonowy
Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 325 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brandowany SOS, cynamonowo-rodzynkowy chleb wirowy, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj budyń z dyni z syropem z rodzynkami z rumu klonowego, Pumpkin Maple Rice Pudding for One, oraz Budyń śniadaniowy dyniowo-klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Lekko spryskać 3-quart danie zapiekanki z masłem o Smaku gotowania sprayu; odstawić.
Wrzucić razem kostki rodzynki chleb i pekan w naczyniu zapiekanki; odstawić.
W dużej misce ubij pozostałe składniki, z wyjątkiem twardego sosu i ekstraktu z klonu.
Pozostawić do namoczenia przez 1 godzinę w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec budyń chlebowy w nagrzanym piekarniku przez 1 godzinę do 1 godziny 10 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjmij twardą pokrywkę sosu i umieść słoik w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Napełnij miskę wodą do połowy słoika. Mikrofalówka na wysokości przez 30 do 45 sekund.
Wlać do miski i wymieszać z ekstraktem z klonu.
Mżawka nad budyniem chlebowym.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.