Budyń Czekoladowo-Miętowy
Ten przepis służy 2 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 151 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Miętowo-Czekoladowy Placek Budyniowy, Ciasteczka Budyniowe Z Białej Czekolady Miętowe, oraz Lepki Czekoladowy Miętowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść proszek mięty pieprzowej w naczyniu 4-cup microwavable i dodać skrobię kukurydzianą, kakao, i cukier. Powoli dodawać mleko, dobrze mieszając. (Niektóre kakao może nie wydają się mieszać, ale będzie po rozpoczęciu gotowania.) Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy przez 1 minutę. Dobrze wymieszać. Wróć do kuchenki mikrofalowej na 30 sekund, zamieszaj i powtarzaj, aż mieszanina się zagotuje. Oglądaj go uważnie, aby upewnić się, że nie gotuje się po bokach. Gdy dojdzie do wrzenia, daj mu 30 sekund, zatrzymując kuchenkę mikrofalową, jeśli grozi zagotowaniem. Dobrze wymieszać i wlać do 2 porcji.
Dekoruj patyczkami mięty pieprzowej. (Patrz wskazówki poniżej.)