Budyń Chlebowy Bananowo-Karmelowy
Budyń chlebowy bananowo-karmelowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, kostkę chleba, sos karmelowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Bananowy Karmelowy, Karmelowy Rum i bananowy budyń chlebowy, oraz Banan Rum Karmel Crunch Budyń Chlebowy.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba równomiernie w masle 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia. Ułóż plastry banana na kostkach chleba, a następnie posyp czekoladą i orzechami.
Polać sosem karmelowym równomiernie na wierzchu.
W blenderze, wirować mleko, jajka, Serek i cynamon, aż będzie gładka.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 325, aż Góra zostanie ustawiona, 50 minut do 1 godziny.
Odstawić co najmniej 10 minut po wyjęciu z piekarnika, a następnie podawać na ciepło.