Buduj Własne Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj własne Tacos. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 484 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, olej roślinny, mieloną polędwicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Build-your-own-bruschettas, Zbuduj Własny Burger Bar, oraz Zbuduj Własny Burger Bar.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj mieloną polędwicę i gotuj, często mieszając łopatką, aż mięso się zarumieni, około 10 minut; odcedzić nadmiar tłuszczu. Wymieszać 1/2 szklanki salsy, chili w proszku, kminek i pieprz. Kontynuuj gotowanie, aż do ogrzania.
Rozgrzej piekarnik lub Toster do 35
Umieść skorupy taco na blasze do pieczenia i podgrzej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Połącz fasolę i pozostałe 1/2 szklanki salsy w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania przez, o 3 protokół. Trzymaj ciepło.
Aby służyć, ułóż muszle taco na talerzu.
Umieść mięso na osobnym naczyniu i umieść fasolę, ser, sałatę i kwaśną śmietanę w miseczkach.
Pozwól gościom złożyć własne tacos.