Buche de Noel
Buche de Noel jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 2593 kalorii, 52g białka, oraz 209g tłuszczu na porcję. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1090 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 97%. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia A 10x15 cala jellyroll patelnia z pergaminem. W dużej misce ubij śmietanę, 1/2 szklanki cukru cukierniczego, 1/2 szklanki kakao i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie gęsta i sztywna. Przechowywać w lodówce.
W dużej misce użyj miksera elektrycznego, aby ubić żółtka z 1/2 szklanki cukru, aż będą gęste i blade. Zmiksować w 1/3 szklanki kakao, 1 1/2 łyżeczki wanilii i soli. W dużej szklanej misce, używając czystych ubijaczy, ubij białka do miękkich szczytów. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru i ubijać, aż białka uformują sztywne szczyty. Natychmiast złóż mieszaninę żółtkową na białka.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec przez 12 do 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Czystą naczynie odkurzyć cukrem cukierniczym. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni i obróć ciepłe ciasto na ręcznik.
Usunąć i wyrzucić pergamin. Zaczynając od krótkiej krawędzi ciasta, zwiń ciasto ręcznikiem. Ostudzić przez 30 minut.
Rozwiń ciasto i rozłóż nadzienie do 1 cala od krawędzi.
Zwinąć ciasto z nadzieniem w środku.
Miejsce szew stronie w dół na talerzu do serwowania, i przechowywać w lodówce aż do serwowania. Przed podaniem polać cukrem cukierniczym.