Bucatini all ' Amatriciana
Bucatini all ' Amatriciana może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz parmezan sojowy, czosnek, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, oraz Bucatini All ' Amatriciana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 8 składników i odstawić do marynowania na co najmniej pół godziny i do 24 godzin. Spryskaj nieprzywierającą patelnię lekko oliwą z oliwek.
Dodaj cebulę i smażyć, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Dodać mieszaninę tempeh i gotować, mieszając, przez około 3 protokół.
Dodaj pomidory, chili w proszku, papryka, i 1/4 szklanki płynu pomidorowego i dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, przez około 15 minut. Jeśli zacznie wyglądać na wyschnięte, dodaj trochę więcej soku pomidorowego.
Dodać płynny dym i sól do smaku. Wymieszać z makaronem i podawać posypane parmezanem sojowym. Składniki na 6 porcji.