Bubby ' s Sour Cherry Pie

Bubby ' s Sour Cherry Pie
Bubby ' s Sour Cherry Pie to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz rund ciasta ciasto, tapioka, cukier granulowany, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako dość tani deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać wiśnie, cukier, tapioka, masło, sok z cytryny, ekstrakt z migdałów i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzereśnieCzereśnie
TapiokaTapioka
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przenieść 2 rundy ciasta ciasto do dwóch 9-calowych puszki pie. Podzielić mieszankę wiśni między Skórki. Placki przykryć pozostałymi 2 rundami ciasta (w razie potrzeby w kratkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
CzereśnieCzereśnie
CiastoCiasto
3
Skórki ciasta posypać wodą, a następnie odrobiną cukru. Schłodzić ciasto w lodówce co najmniej 30 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CukierCukier
WodaWoda
4
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Placki ułożyć na blasze do pieczenia i przełożyć do piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec około 5 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F i kontynuuj pieczenie, aż pęcherzyki napełniania i skorupa będzie złotobrązowa, około 45 minut. Schłodzić placki na stojaku z drutu co najmniej 2 godziny przed krojeniem. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn