Bubbler Żurawinowy
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 456 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 93 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, syrop żurawinowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, Sekretny składnik (żurawina): lody żurawinowe z kawałkami białej czekolady, oraz Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żurawinę, cukier i wodę w małym garnku i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina zacznie pękać, około 6 minut. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przecedzić przez sitko o drobnej siatce do zamykanego słoika, używając tylnej części łyżki, aby przycisnąć ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej płynu. Syrop żurawinowy będzie przechowywać w lodówce przez 1 tydzień.
Wymieszać wodę z solą, aż sól się rozpuści.
Napełnij shaker Do Koktajli i cztery szklanki lodem.
Dodaj 4 uncje ginu, 4 uncje soku grejpfrutowego, 1/2 uncji soku z limonki, 2 uncje syropu żurawinowego i 1 łyżeczkę roztworu soli do shakera. Wstrząsnąć, aż mieszanina będzie bardzo zimna, około 15 sekund, a następnie podzielić między 2 szklanki. Powtórz i napełnij drugie 2 szklanki.
Każdą szklankę polać wodą gazowaną, delikatnie wymieszać, a następnie podawać natychmiast.