Bułeczki Cynamonowe
Bułki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 12g tłuszczu i w sumie 256 kalorii. Za 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, brązowy cukier, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Podobne przepisy obejmują Bułki cynamonowe na noc – rano można upiec świeże i gorące bułki cynamonowe, {Slow Cooker} Fondue z cynamonem z 20-minutowymi miniaturowymi bułeczkami cynamonowymi, oraz Dyniowe bułeczki cynamonowe z klonowym lukrem cynamonowym.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc prostokąt o wymiarach 15 na 7 cali. W małej misce połącz brązowy cukier i cynamon. Odłóż na bok.
Rozłóż 2/3 szklanki zmiękczonego masła na cieście, a następnie równomiernie posyp mieszanką cynamonowo-cukrową. Zaczynając od długiej krawędzi, zwiń ciasto jak na bułkę z galaretką.
Pokrój bułkę na 16 plasterków, a następnie odstaw w ciepłe miejsce i pozwól, aby ciasto wyrosło, aż podwoi się, około 1 godziny.
Podziel bułki na 2 lekko posmarowane masłem okrągłe formy do pieczenia.
Piecz przez 15 minut lub do uzyskania złotego koloru na wierzchu. Podczas pieczenia bułek połącz składniki lukru mikserem elektrycznym, aż będą puszyste. Mroź ciepłe bułki lukrem.