Brązowe Masło Madeleines
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać brązowy masło Madeleines spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 54 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, TH filiżanka / 100g mąki, fasola waniliowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Brązowe Masło Madeleines, Brązowe Masło Madeleines, oraz Kardamon Maślany Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i proszek do pieczenia przesiać. Zestaw aside.In rondel, roztopić masło i brązowo delikatnie na małym ogniu.
Let it cool.In miska, ubić razem jajka, cukier i wanilię, aż blednie i myśleć, o 2-4 protokół.Szpatułką, złożyć suche składniki, a następnie rumiane masło.
Wymieszać, aż się połączy.
Przenieść do jednorazowego worka do rur i zacisnąć koniec.
Pozostaw to w lodówce przez co najmniej 3 godziny. (można trzymać go do dwóch dni)masło i mąka madeleine patelni doskonale.Wlać ciasto do patelni, upewniając się, że nie napełni go całkowicie.
Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 200C / 204° przez 10-11 minut lub do momentu, aż palec odskoczy po dotknięciu środka. Czas pieczenia dla mniejszych madeleines będzie krótszy o 3-4 minuty.