Brzoskwiniowy Crisp
Peach Crisp może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz gałkę muszkatołową, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie, Brzoskwiniowy Crisp, oraz Brzoskwiniowy Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszaj cukier, mąkę, granolę, przyprawy i sól w misce, a następnie przerabiaj na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina utworzy małe grudki.
Rozłóż brzoskwinie w lekko maślanym naczyniu do pieczenia 13-przez 9 - cala (2 1/2 - do 3-quart). Wrzucić brzoskwinie z sokiem i top z mieszaniny okruchów.
Piec w środku piekarnika, aż polewa będzie złoty i brzoskwinie będą miękkie, 35 do 40 minut. Lekko ostudzić i podawać na ciepło.
* Obrać świeże brzoskwinie, pokroić i X na końcu naprzeciwko łodygi i zanurzyć we wrzącej wodzie 10 sekund.