Brzoskwiniowo-Waniliowy Krem Pops
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Brzoskwiniowo-waniliowy krem Pops może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 147 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka amaretto, jogurt, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj waniliowe brzoskwinie, Lody Cynamonowo-Waniliowo-Brzoskwiniowe, oraz Lody waniliowe z polewą brzoskwiniowo-bazyliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku umieścić cukier i 1/2 szklanki wody.Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodaćbean. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszającpojedynczy cukier się rozpuszcza.
Przelać syrop do małej kapusty; schłodzić. Odrzuć waniliową fasolę.
Purée syrop i brzoskwinie w procesie spożywczymoruntil gładkie. Ustaw sitko o drobnych oczkach overa średni dzbanek; odcedzić, naciskając na ciała stałe, aby wyjąć około 2 1/4 szklanki przecieru.
Whisk in remainingskładniki. Podziel między formy. Okładka; włóż patyczki ice-pop. Zamrozić do twardości. Dipbottoms form do gorącej wody przez 20-30seconds poluzować wyskakuje.
Wyjąć pops frommolds i służyć.