Brzoskwiniowo-tostowe lody pekanowe

Brzoskwiniowo-tostowe lody pekanowe
Brzoskwiniowo-tostowe lody pekanowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 90 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru, soli kuchennej, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, Lody Brzoskwiniowe Kokosowe Z Prażonymi Migdałami Najlepiej Lizać! 2008, oraz Cytrynowy placek Lodowy bezowy z prażoną skórką z orzechów pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużym, ciężkim rondlu. Stopniowo ubijaj mleko i śmietanę do ubijania. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 10 do 12 minut lub aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia.
3
Żółtko ubić, aż lekko zgęstnieje. Stopniowo ubij około 1 szklanki gorącej mieszanki śmietany do żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj mieszaninę żółtka do pozostałej mieszaniny śmietany, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubić pastę z wanilii. Schłodzić 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
W międzyczasie gotuj brzoskwinie i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, 4 do 5 minut. Grubo rozgnieść i ostudzić 30 minut. Mieszamy mieszaninę brzoskwiniową do schłodzonej mieszanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
BrzoskwiniaBrzoskwinia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Umieścić folię bezpośrednio na mieszance śmietany i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Tymczasem, roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; dodać pekan, i gotować, stale mieszając, 8 do 9 minut lub aż tosty i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia i posypać 1/4 łyżeczki. sól koszerna. Całkowicie schłodzić (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
10
Wlać schłodzoną mieszaninę śmietany do pojemnika zamrażalnika o objętości 1 1/2 qt. elektryczny ekspres do lodów i zamrażać zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czas mogą się różnić.) Przed przeniesieniem lodów do hermetycznego pojemnika w celu dalszego zamrażania, wymieszaj mieszaninę orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
KremKrem
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
LódLód
11
* Ekstrakt z wanilii można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn