Brzoskwiniowe pieczone Alaski z przyprawionymi brzoskwiniami i malinami

Brzoskwiniowe pieczone Alaski z przyprawionymi brzoskwiniami i malinami
Brzoskwinia pieczone Alaskas z przyprawione brzoskwinie i maliny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 541 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, białka jaj, przyprawione brzoskwinie i maliny oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brzoskwiniowe pieczone Alaski z przyprawionymi brzoskwiniami i malinami, Szynka pieczona miodem z przyprawionymi jabłkami i brzoskwiniami, oraz Pieczone Alaski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut Funt ciasto po przekątnej na osiem 1/2-cala-grube plastry. Używając foremki do ciastek o średnicy 3 1/4 cala, Wytnij 1 rundę z każdego plasterka; na wierzchu po 1 gałce lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
2
Przełożyć na blachę do pieczenia. Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W dużej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier; ubijać do uzyskania sztywnych szczytów, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Przenieść 1 kawałek ciasta-lody na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
5
Rozłóż 1 niewielką szklankę bezy, wirując, aby uzyskać szczyty i całkowicie pokrywając. Wróć do prześcieradła w zamrażarce. Powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta - lodami i bezą. Zamrozić do twardości, około 3 godzin. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Zamrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec, aż beza będzie lekko złocista, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać z przyprawionymi brzoskwiniami i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn