Brzoskwiniowe desery lodowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz amaretto, ciasteczka owsiano-rodzynkowe, pastę brzoskwiniową bez dodatku cukru i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest idealny do Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Tylko Brzoskwiniowe Lody, oraz Peachy Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki.
2
Rozprowadź mieszankę lodów na 8-calowej kwadratowej patelni. Przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W małym rondlu połącz pastę brzoskwiniową i 2 łyżki amaretto. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż do rozpuszczenia brzoskwini; odstawić i ogrzać.
Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.