Brzoskwiniowa Melba

Brzoskwiniowa Melba
Brzoskwiniowa Melba wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. Mieszanka soku z cytryny, połówki brzoskwini, lody vanillan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brzoskwiniowa Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Dżem Brzoskwiniowy Melba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić brzoskwinie, zastrzegając syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2
Do małego rondla wlać zarezerwowany syrop i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj syrop szybko, często mieszając, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia, wlać do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Maliny umieścić w robocie kuchennym lub blenderze; wlać zredukowany syrop i sok z cytryny. Proces aż sos będzie gładki. Przecedzić sos przez sito o drobnych oczkach, mocno naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy. (Powinieneś mieć około 2 szklanki sosu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Ułóż 1 lub 2 połówki brzoskwini na poszczególnych talerzach lub w małych miseczkach. Na wierzch każdej z nich nakładamy dużą gałkę lodów. Łyżka sosu malinowego nad brzoskwiniami i lodami. Przekaż pozostały sos malinowy z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn