Brzoskwinie Miętowe Z Lodami Ananasowo-Kokosowymi
Miętowe brzoskwinie z lodami ananasowo-kokosowymi to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, ozdoby: gałązki mięty, mięta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Nektaryny Miętowe Z Lodami Ananasowo-Kokosowymi, Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, oraz Brzoskwinie i krem kokosowy owies.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać brzoskwinie; posypać brzoskwiniami brązowym cukrem i sokiem z cytryny i delikatnie złożyć do wymieszania. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 do 4 minut lub aż brzoskwinie zaczną uwalniać sok.
Zdjąć z ognia; wymieszać z miętą.
Podziel i łyżka lodów na 8 indywidualnych dań. Wierzch równomiernie z ciepłymi plastrami brzoskwini i podawać natychmiast.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy lodów ananasowo-kokosowych Hagen-Dazs.