Brzoskwinie i estragon z kremem Mascarpone
Brzoskwinie i estragon z kremem Mascarpone to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz cukier, migdały, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczone brzoskwinie z lodami Mascarpone, Grillowane brzoskwinie z mascarpone bitą śmietaną, oraz Nadziewane orzechami laskowymi pieczone brzoskwinie z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz rozmrożone brzoskwinie, liście estragonu i Likier pomarańczowy. Odstawić do maceracji.
W średniej misce do miksowania użyj miksera ręcznego, aby wymieszać ser mascarpone z cukrem do uzyskania kremowej konsystencji.
Ubijamy rozmrożoną bitą polewą.
Połowę kremu mascarpone podziel na 6 szklanek parfait lub duże kieliszki do martini. Top z macerowaną mieszanką brzoskwini i estragonu.
Posypać brzoskwinie pokruszonymi biszkoptami i polać pozostałym kremem mascarpone. Migdały rozsypać i podawać.